Om att åka till Oslo eller inte…

Nu gäller det att inte skriva fel adress på ansökan!

Sanningens minut närmar sig. Söka eller inte söka medel från länsstyrelsen? Bitarna faller på plats en efter en och det är mäktigt att känna vad det innebär att verkligen dra nytta av all kraft i sitt nätverk.

Någon tipsar om någon som gärna vill vara en del i detta. En annan vill gärna sitta i en referensgrupp. Ska vi få den tilltänkte projektägaren att gå med eller kommer allt att spricka på mållinjen?

Budgeten är klar i stora drag, läskigt att räkna på stora projekt, tänk om man tänker fel och får jobba gratis? Men det gör jag ju så ofta ändå. Lägger tid på sånt som jag inte vet om det blir något i slutändan, det ingår liksom i livsvalet.

Men…vi vet ju inte om det blir något av detta projekt? Vi kanske inte kommer med? Vi kanske inte får nog med sökanden? Vi kanske får budgeten underkänd? Det finns många negativa tankar man kan hänge sig åt.

Eller så kanske vi får pengarna och en grattisdunk i ryggen. Ställer man inte upp i Melodifestivalen så får man inte åka till Oslo och sjunga. Det är det enda man säkert vet.

Det är hisnande att skriva ansökningsblanketter och fylla i målen, för då har man redan en känsla av att vara där framme vid målet. Hjärnan kan inte skilja på det den faktiskt varit med om och det den bara föreställt sig.

Idag står jag redan vid målet i januari 2011 och det är en härlig känsla. Önska oss lycka till!

Annonser
Explore posts in the same categories: företagande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: